Zakelijk E-mailadres

Maak een professionele indruk op klanten door een @uwbedrijf e-mailadres te gebruiken

E-mail met eigen domeinnaam

Door een zakelijk e-mailadres te gebruiken (bijv. info@jouwbedrijfsnaam.nl) maak je een professionele indruk op je klanten en ben je direct herkenbaar. Ontvangers van jouw e-mail zien gelijk dat ze een e-mail hebben van jouw bedrijf. Ons gloednieuwe webmail werkt daarvoor op ieder apparaat. Ons platform bevat niet teveel toeters en bellen en is efficiënt ingericht. Je kunt onze Webmail direct in je webbrowser gebruiken, veilig en versleuteld. Verstuur eenvoudig zakelijke mail, houd je agenda bij en voeg belangrijke contactpersonen toe. Op elk moment en waar je maar wilt.

Verbeterde gebruikerservaring
Alle tools en functionaliteiten die uw nodig heeft, toegankelijk via gestroomlijnde workflows en intuïtieve menu-indeling. 

Mobielvriendelijk ontwerp
Of het nu op een smartphone of tablet is, onze mobielvriendelijke interface maakt het beheren van e-mail onderweg een fluitje van een cent.

Verfijnd kalenderontwerp
Georganiseerd blijven is eenvoudig, met een intuïtief kalenderontwerp dat synchroniseert met Android, Gmail, Mac OS X, iOS 5+ en Outlook.

Veilige en betrouwbare e-mailservice

Ons e-mailplatform draait op een betrouwbare hostingomgeving en een moderne virusscanner en spamfilter houden je e-mail veilig.

Slimme functionaliteiten

Lees je e-mail simpel via bijvoorbeeld je iPhone, Outlook, Gmail. Of gebruik gewoon webmail. Een agenda en overzichtelijk adresboek krijg je er bij.

Domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen naar ons? Wij verhuizen ook je website en e-mail met de Overstapservice. Kortom, jij hoeft niets te doen.

Slimme service

Heb je vragen over e-mail, bijvoorbeeld het aanmaken van een e-mailadres? Lees alle vragen en antwoorden op onze Helpdesk. Stel hier je vraag

Professionele e-mail

Met een professionele e-mail kun je je domeinnaam gebruiken en je inbox overal beheren.

Veelgestelde vragen

Kan ik een externe e-mail client gebruiken zoals Mac Mail of Outlook?

Ja dat kan. Mocht je dit willen dan sturen we je gelijk een handleiding daarover op. Kom je er niet uit? dan helpen je graag.

Hoe privacy gericht is mijn e-mailomgeving?

We houden ons aan de AVG. Zodra wij je account hebben aangemaakt ontvang je van ons een tijdelijk wachtwoord, daarna kun je zelf je wachtwoord aanpassen.

Kan ik mijn opslagruimte later nog uitbreiden?

Ja dat kan. Geef ons een seintje, dan upgraden we jouw account naar de gewenste opslagruimte.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

iDeal, creditcard en PayPal.