Over ons

Wie zijn wij

We zijn een veelzijdig full-service webdesignbureau, gespecialiseerd in alles van SEO-geoptimaliseerde websites tot marketing software. We bieden totaaloplossingen voor stichtingen, zzp’ers en mkb’ers, met een strategische en professionele aanpak. Ons flexibele en ervaren team werkt nauw samen met professionals uit diverse vakgebieden om optimale resultaten te behalen.

Kennismaken met ons Team?

Plan een terugbelafspraak in ⟶

Onze visie

Onze visie is om jouw online aanwezigheid te versterken met doelgerichte webdesignoplossingen. We creëren professionele, functionele websites en optimaliseren hun prestaties voor maximale impact. Met een diepgaand begrip van jouw bedrijf en doelgroep streven we ernaar om jouw website te transformeren tot een krachtig verkoopplatform. Samen bereiken we jouw online doelen.

Bekijk hier onze voorbeelden ⟶

Waarom zou je voor ons kiezen?

Conversiegerichte webdesigns en landingspagina's

Onze focus ligt op het creëren van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook daadwerkelijk resultaten opleveren. We ontwerpen met het oog op conversie, zodat jouw website bezoekers omzet in klanten.

Weblease

We begrijpen dat niet alle bedrijven in één keer grote investeringen willen doen. Daarom bieden we weblease-opties aan voor een lage maandelijkse prijs. Dit stelt je in staat om een professionele website te hebben zonder een grote initiële investering te doen.

Extra services

Naast webdesign bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals het schrijven van teksten en online marketing automatisering. Hierdoor kun je al je website behoeften op één plek afhandelen, wat tijd en moeite bespaart.

Onze infrastructuur

Google Cloud Platform

Onze service draait op Google Cloud, wat staat garant voor eersteklas beschikbaarheid en betrouwbaarheid, en maakt gebruik van een van de snelste netwerken beschikbaar. We maken gebruik van gedistribueerde SSD-opslag met meerdere redundanties voor optimale betrouwbaarheid.

Krachtige caching-technologie

Alle gehoste websites worden gecached, wat resulteert in prestatieverbeteringen tot wel 5 keer! We cachen zowel statische bronnen als dynamische PHP-uitvoer. Bovendien krijgen onze klanten de optie om Memcached in te schakelen voor sites die afhankelijk zijn van databases.

Snelheidstechnologieën geïntegreerd

We zijn voortdurend een pionier in het integreren en aanbieden van de nieuwste snelheidstechnologieën, waaronder de recentste PHP-versies, de snelste compressiealgoritmen zoals Brotli en meer.

Dagelijkse back-ups

We maken dagelijks een back-up van uw account en bewaren 7 externe kopieën! We bieden u ook de mogelijkheid om met één klik direct back-ups te maken wanneer dat nodig is.

MySQL-installatie

Onze MySQL-configuratie kan een groot aantal verzoeken tegelijkertijd verwerken en behandelt veeleisende queries met gemak, zodat uw websites snel blijven laden, zelfs onder zware belasting.

Topprestaties voor WordPress

Voor WordPress-sites hebben we een krachtige plugin ontwikkeld die u controle geeft over de serveromgeving en verschillende optimalisaties aan de voorkant biedt om uw site aanzienlijk sneller te laten werken.

Partners & reviews
Menno K, NL
Menno K, NL
Trustpilot®
Read More
Vlotte jongeman, prettige communicatie, super mooie website en snelle levering kortom zeer tevreden!!
Melanie. NL
Melanie. NL
Facebook
Read More
Vriendelijke mensen, die begrijpen dat ik geen expert ben op het gebied van IT en websites. Die geduldig zijn zonder neerbuigend te zijn, dat waardeer ik.
Robbe, BE
Robbe, BE
Trustpilot®
Read More
Prima Landingspagina gemaakt, bedankt.
Sicimonza, NL
Sicimonza, NL
Facebook
Read More
Onze website is deze week online gekomen en wij zijn er super trots op! De website is zeer professioneel neergezet en ontzettend mooi geworden.
Jane M, NL
Jane M, NL
Facebook
Read More
Ze werken snel en geven altijd feedback, zodat je op de hoogte bent van de voortgang. Er was een dag dat ze niet bereikbaar waren, maar na opnieuw bellen werd er direct actie ondernomen. Ze zijn altijd erg vriendelijk en gastvrij aan de telefoon..
Inge Jacobs, BE
Inge Jacobs, BE
Facebook
Read More
Mooie partij. Leveren goed werk, knap gedaan! Reageren snel en denken graag met je mee!
Langton, NL
Langton, NL
Facebook
Read More
Het duurde iets langer dan verwacht, maar het is super geleverd! Dik tevreden.
Previous
Next

Branches

Zo maken wij websites voor de volgende branches:

  • Gezondheidszorg en welzijn
  • Financiële dienstverlening
  • Recreatie en horeca
  • Techniek en bouw
  • Transport en logistiek
  • Media en communicatie

Bereikbaarheid

Heb je vragen of opmerkingen? We staan altijd voor je klaar. We laten je graag zien waar we mee bezig zijn en zijn flexibel in het plannen van afspraken. Onze vaste klanten ontvangen een privé WhatsApp nummer voor directe contact. Als er aanpassingen nodig zijn, kunnen we snel schakelen en streven we ernaar om binnen 24-48 uur te reageren. Klanten met een onderhoudscontract krijgen daarbij voorrang.

Support vragen?

Heb je algemene vragen over onze diensten? Misschien vind je het antwoord op onze FAQ-pagina.

Staat jouw antwoord er niet bij? Stuur ons dan een e-mail naar support@eagleitservices.nl en een van onze medewerkers zal je zo spoedig mogelijk helpen.

Contact

Ben je op zoek naar onze contactgegevens of wil je direct gebeld worden? Vul dan het formulier in op onze contactpagina.

Volg ons op social media

Volg ons op je favoriete sociale mediakanalen om altijd op de hoogte te zijn van ons laatste nieuws.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand brengen we je waardevolle inzichten over webdesign en marketing.

Lees onze blogs

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection