We hebben ons webmail Platform opnieuw ontworpen zodat jij meer gedaan kan krijgen. Geen toeters en bellen van Gmail, Google Workspace of Microsoft, maar een e-mail omgeving waarbij het doel 100% focus is op efficiëntie. Als je niet teveel afleiding wilt van interne/ externe apps en je graag wilt focussen op e-mailverkeer, dan is dit het juiste platform. Wanneer je inlogt op je account zal je direct de nieuwe look en feel opmerken. De gebruikerservaring verbetert de manier waarop je e-mail beheert en verzendt, of je nu achter je bureau zit of ergens onderweg bent.

Wees gerust. Deze vernieuwing heeft geen invloed op jouw e-mailbox. Alle vaste klanten die al gebruik maakten van onze e-maildiensten blijven hun e-mails, concepten, agenda afspraken, contacten en configuraties allemaal behouden.

Hier zijn enkele punten die we hebben veranderd:

• Duidelijke en intuïtieve menu-ontwerpen die het e-mailbeheer vereenvoudigen

• Mobiel-responsief ontwerp met perfecte tablet-, smartphone- en desktopweergave

• Verfijnde agenda-workflows, zodat u op de hoogte blijft van wat belangrijk is

We zijn super enthousiast over de opnieuw ontworpen webmail omgeving en we weten dat jij er net zoveel plezier aan zult beleven als wij. Als je meer wilt weten over de wijzigingen, neem dan contact op voor een gedetailleerde gids.

We hebben ook een snelstartgids ontworpen om je te helpen vertrouwd te raken met de nieuwe interface. Zo kun je in een mum van tijd aan de slag 😉

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x