Social Media marketing

Bereik jouw doelgroep via Facebook, Instagram of Pinterest

Je social media uitbesteden

Wil je graag het social media beheer uitbesteden aan ons? Dat kan! We kunnen het beheer, de interactie en het posten geheel voor je overnemen. Weet jij even niet meer wat je moet posten en is je inspiratie op? Ook dan weten wij vliegensvlug een manier om met jou mee te denken en wat je zou kunnen posten op basis van jouw klantkennis. Zodra wij meer weten over je wensen, boodschap en doelgroep(en), kunnen we direct voor je aan de slag.

Voordelen

R

Geldbesparend. SMM is tegenwoordig erg prijzig en dan zit je met een paar keer posten per week al gauw tussen de €125 tot €500,- per maand aan. Wij houden de tarieven bewust laag.

R

Wij houden het simpel. Veel Internet Marketing Bureau’s willen dat je een heel plan of strategie voor ze gaat uitwerken. Wij niet. Ook als je inspiratieloos bent helpen wij graag met het meedenken. Hier zijn géén extra kosten voor gerekend.

R

Meer klanten, meer sales. Je wilt graag meer bezoekers en zakelijke leads generen? Social Media Marketing is één van de meest effectieve manier om klanten te trekken met jouw merk en product. Als je klanten op deze manier weet te boeien zul je merken dat je inkomsten gaan stijgen.

Social Media pakket

Geef het werk uit handen en laat je ontzorgen.

Tarieven weten?

Ontvang onze brochure met tarieven

Wil je de prijstabellen inzien en wat meer weten over onze webdevelopment en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met kostenindicatie hieronder:

Veelgestelde vragen

Welk social media kanaal kan ik het beste gebruiken voor mijn bedrijf?

Facebook is nog steeds een van de meest effectieve manier om je bedrijf te promoten. Ondanks dat het bezoekers aantal afneemt en vooral meer bezoekers overgaan naar Instagram blijft FB nog steeds op nummer 1.

Welke platformen kan ik aan jullie uitbesteden?

Facebook, Instagram en Pinterest. Alle overige platformen zijn bespreekbaar.

Ik kan geen posts bedenken voor mijn kanalen, helpen jullie daarbij?

Mocht je er niet uitkomen wat je wilt plaatsen op social media? Geen probleem, wij helpen je graag een handje. Na ons analyse-gesprek en verdieping in jou merk weten we al gauw welke richting we op moeten nemen om jouw doelgroep aan te trekken.

Kunnen jullie langskomen voor advies?

We werken voornamelijk op afstand.(online) Het contact vindt plaats via e-mail, telefoon, videobellen of WhatsApp. Wij geven geen workshops of cursussen waarin we uitleggen hoe je zelf aan de slag kan met online marketing.