#1 in conversiegerichte landingspagina's

One-Page website laten maken

Onze One Pagers zien er niet alleen professioneel uit, ze leveren ook nieuwe klanten op.

🗸 Beter vindbaar in Google 

🗸 Websitetechniek voor meer leads en klanten

🗸 Alles-in-1: website, hosting, onderhoud

🗸 Geen opstartkosten, één vast laag tarief per maand

Vertrouwd in velen sectoren

Gezondheidszorg en welzijn

Financiële dienstverlening

Recreatie en horeca

Techniek en bouw

Transport en logistiek

Media en communicatie

Wat kunt u verwachten

Verhoog uw conversieratio's

Verhoog je conversieratio's met onze deskundige ontwerpservices voor landingspagina's en strategieën voor het optimaliseren van de conversieratio.

Haal high quality leads binnen

We bieden aangepaste formulieroplossingen om de kwaliteit van Marketing Qualified Leads (MQL's) te verbeteren, wat leidt tot meer gekwalificeerde prospects.

Vergroot winstgevendheid

Optimaliseer je campagnes met op maat gemaakte ontwerpen voor eCommerce-landingspagina's, voor meer verkoop en efficiëntie.

Iedere landingspagina-ontwerp bevat essentiële componenten:

Efficiënte witruimte

Visuele elementen

Juiste typografie

Visual Hierarchy

Kleurenpsychologie

Logische indeling

Snelle laadtijden

Mobile responsive design

Intuïtieve navigatie

Gebruiksvriendelijke formulieren

Interactieve elementen

7 stage framework funnel

Wat u nog meer moet weten

Ruime ervaring

We hebben meer dan vijf jaar ervaring in het creëren van conversiegerichte landingspagina's.

Goede reviews

We hebben veel positieve recensies ontvangen op verschillende platforms, zoals Google en Trustpilot, wat aangeeft dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten.

Strategische partnerschappen

Wij werken samen met toonaangevende platforms om de beste resultaten op landingspagina's te leveren.

Lead generatie tools

We bieden diverse functies in één software om leads te genereren.

Overtref uw concurrenten

Neem de controle over je online aanwezigheid en begin vandaag nog met het genereren van meer leads en conversies. Klik hieronder om een afspraak in te plannen met een van onze webdesignexperts. Laten we samenwerken aan jouw project, zodat we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat de groei van je bureau in goede handen is. We zijn toegewijd aan jouw succes en zullen alles doen om je te helpen je marketingdoelen te bereiken. Aarzel niet langer en haal het maximale uit je bureau met onze bewezen strategieën en deskundige ondersteuning.

- Bliksemsnel laden van pagina's

Tijdens het ontwerpen van landingspagina's geven we prioriteit aan het leveren van pagina's die razendsnel laden, waardoor jouw bezoekers een verbeterde ervaring hebben en naadloos kunnen navigeren. Onze focus op een uitzonderlijke gebruikerservaring zorgt ervoor dat jouw landingspagina's zijn ontworpen om te converteren.

- Eenvoudig bewerken en beheren zonder technische kennis

Onze diensten voor het ontwerpen van landingspagina's zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bewerken, zelfs zonder technische kennis. Hierdoor kun je eenvoudig updates en aanpassingen doorvoeren, zodat jouw pagina's altijd up-to-date blijven.

- Uitzonderlijke gebruikerservaring

Als toonaangevend webdesignbureau streven we ernaar om conversiegerichte pagina's te creëren die resultaten opleveren en jouw ROI maximaliseren. We blijven jouw landingspagina's voortdurend verfijnen en optimaliseren op basis van gebruikersgedrag en feedback, wat resulteert in een uitstekende gebruikerservaring.(UX)

- Uitgebreide QA checklist

Onze uitgebreide QA-checklist zorgt ervoor dat elk onderdeel van uw landingspagina-ontwerp grondig wordt getest en geoptimaliseerd voor optimale prestaties. Daarnaast bieden we naadloze integraties aan, waardoor het beheer van uw campagnes moeiteloos verloopt.

- Purchase funnel

We gebruiken een Purchase Funnel voor het ontwerpen van landingspagina's. Dit model helpt ons de verschillende stappen te begrijpen die een klant doorloopt voordat hij een aankoop doet. Hierdoor kunnen we onze pagina's zo ontwerpen dat ze bezoekers effectief door deze stappen leiden, wat onze conversies optimaliseert en de effectiviteit van onze landingspagina's maximaliseert.

- Epiphany Bridge Script

Bij het maken van onze landingspagina's gebruiken we de krachtige methode van ''Epiphany Bridge Script.'' Dit script bouwt emotionele verbindingen op met potentiële klanten door verhalen te vertellen over hun pijn, verlangens en transformatie. Hiermee wekken we effectief interesse en stimuleren we actie, waardoor we onze conversies verhogen en onze marketingdoelen bereiken.

Partners & reviews
Menno K, NL
Menno K, NL
Trustpilot®
Read More
Vlotte jongeman, prettige communicatie, super mooie website en snelle levering kortom zeer tevreden!!
Melanie. NL
Melanie. NL
Facebook
Read More
Vriendelijke mensen, die begrijpen dat ik geen expert ben op het gebied van IT en websites. Die geduldig zijn zonder neerbuigend te zijn, dat waardeer ik.
Robbe, BE
Robbe, BE
Trustpilot®
Read More
Prima Landingspagina gemaakt, bedankt.
Sicimonza, NL
Sicimonza, NL
Facebook
Read More
Onze website is deze week online gekomen en wij zijn er super trots op! De website is zeer professioneel neergezet en ontzettend mooi geworden.
Jane M, NL
Jane M, NL
Facebook
Read More
Ze werken snel en geven altijd feedback, zodat je op de hoogte bent van de voortgang. Er was een dag dat ze niet bereikbaar waren, maar na opnieuw bellen werd er direct actie ondernomen. Ze zijn altijd erg vriendelijk en gastvrij aan de telefoon..
Inge Jacobs, BE
Inge Jacobs, BE
Facebook
Read More
Mooie partij. Leveren goed werk, knap gedaan! Reageren snel en denken graag met je mee!
Langton, NL
Langton, NL
Facebook
Read More
Het duurde iets langer dan verwacht, maar het is super geleverd! Dik tevreden.
Previous
Next

Tarieven & pakketten

One page website*

€ 29,-/per maand
 • Wij bouwen een verkoopfunnel-landingspagina voor je, klaar om snel verkopen te genereren.
 • 1 landingspagina
 • Tot 5 functionaliteiten (zie onder)
 • 15 min. support p/m (aanpassingen)
 • Gratis domein (.nl, .be, .com)
 • Ongelimiteerde hosting
 • Incl. zakelijke e-mail
 • SSL beveiligingscertificaat
 • Scoor hoger in Google (SEO)

Full website met Marketing Automation

Aangepaste prijzen
 • Alles van de standaardplannen, plus:
 • Ondersteuning en diensten op maat
 • Email / Email automation
 • Linkbuilding
 • Chatfunctie voor interactie
 • Wij schrijven de webteksten
 • Aanmaken van social media
 • Aanpassingen, onderhoud, backups
 • ...en nog veel meer

* Bij afname geldt een minimale periode van 12 maanden. Daarna wordt het contract automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw, tenzij anders vermeld.

Functionaliteiten

Vanaf het One page website-pakket kun je kiezen uit enkele standaard functionaliteiten voor je website. Naast alle websitefunctionaliteiten kunnen we ook functionaliteiten op maat maken of gebruik maken van bestaande WordPress-plugins.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze werkwijze

Enkele tools die we gebruiken in ons webdesignproces

Ons werkproces

1. Wireframes

We zullen wireframes maken om de structuur, lay-out, informatiearchitectuur en 'customer journey' over verschillende pagina's voor jou te schetsen, zodat je een duidelijker beeld krijgt.

2. Mockup templates

Geleid door de wireframes, ontwikkelen onze ontwerpers unieke lay-outs voor zowel desktop- als mobiele versies van de website, waarbij we ons sterk richten op het optimaliseren van jouw gebruikerservaring.

3. Samenwerking

Daarna creëren we een online prototype, waarmee we samenwerking en communicatie tijdens het proces bevorderen. Dit stelt jou en andere betrokkenen in staat om direct feedback te geven op ontwerpen en gebruikerstrajecten te testen.

Voorbeelden
Veelgestelde vragen

ROI staat voor Return on Investment en meet de winstgevendheid van een investering door de verhouding tussen de behaalde winst en de kosten ervan te berekenen.

Het maken van een One page website duurt ongeveer 2 tot 4 weken, afhankelijk van de drukte en de complexiteit van het project.

Ja, bij ons kunnen we jouw landingspagina's integreren met een breed scala aan marketingtools en -platforms, zoals CRM-systemen, e-mailmarketingsoftware. We zullen je informeren hoe wij zo'n integratie implementeren. 

We bouwen landingspagina's op verschillende platforms, afhankelijk van jouw voorkeuren en eisen. Enkele van de meest voorkomende platforms waarmee we werken zijn WordPress, Squarespace, Wix, JouwWeb en HubSpot.

Wij bieden een volledig pakket aan diensten, inclusief copywriting en ontwerp. Als je wilt, kan ons team boeiende inhoud creëren en relevante afbeeldingen gebruiken om het ontwerp van je landingspagina aan te vullen. Je kunt ook je eigen inhoud en afbeeldingen aanleveren, en ons team zal met je samenwerken om deze in het definitieve ontwerp op te nemen.

 

Absoluut. We streven ernaar ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je landingspagina's. Tijdens het ontwerpproces werken we met je samen en kun je revisies aanvragen om ervoor te zorgen dat het definitieve ontwerp aan je verwachtingen voldoet.

template eagle

Een succesvolle landingspagina laten maken?

Ga voor meer traffic, leads en sales. Wij zorgen voor meer bezoekers en verbeteren uw conversies. Probeer ons vandaag nog uit.

Je website aanvragen

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection