Hosting & onderhoud

Website onderhoud uitbesteden en veilig stellen

Hosting & onderhoud

WordPress Hosting en onderhoud is een belangrijke overweging voor jou website. WordPress heeft continu updates nodig voor het basisstructuur, thema en plug-ins. Het is erg van belang dat je website op een goede solide hosting draait met de maximale snelheid en veiligheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een geweldige oplossing aan te bieden met hosting en onderhoud.

WordPress onderhoud

R

Veiligheid. Doordat wij je website beveiligen en up-te-date houden helpen wij het risico te verkleinen dat je website in gevaar komt.

R

Prestatie. Verouderde plug-ins kunnen de prestatie van je website belemmeren en mogelijk de zoekresultaat verminderen waardoor je bezoekers mist.

R

Besparend. Als ondernemer maak je al kosten genoeg. Daarom hebben we bewust de tarieven voor onderhoud laag gehouden.

WordPress + hosting

We bieden je snelle, veilige en dedicaded WordPress- en hostingoplossingen.

Beter, Sneller, Sterker

Je site zal vele malen sneller zijn dankzij de geüpgradede PHP, de nieuwe Cache-technologie en op maat gemaakt CDN, en volledig opnieuw opgebouwde infrastructuur die gebruik maakt van het wereldwijde netwerk van Google.

Staging-omgeving

Met staging kunnen we alle wijzigingen of belangrijke nieuwe functies testen die je van plan bent te implementeren in een veilige omgeving. We gebruiken staging-sites als testfase om fouten op ‘live’ websites te voorkomen en zo problemen en / of downtime die anders zouden kunnen ontstaan, te vermijden.

Gratis SSL-certificering

SSL-certificaten beschermen de gevoelige gegevens die naar jou website worden verzonden en weer terug en helpen zo de gegevens van je bezoekers te beschermen tegen misbruik door aanvallers. Google geeft websites met SSL ook een boost in de zoekmachines.

Bleeding Edge Caching

De nieuwe cachetechnologie houdt rekening met Divi en de meest populaire WordPress-plug-ins om ervoor te zorgen dat de pagina’s van jou site automatisch gecached moet worden en wanneer niet. Dit gebeurd allemaal achter de schermen zonder dat je er wat aan hoeft te doen.

Toegewijde bronnen

Onze servers zijn speciaal afgestemd op jou WordPress-website. Je gehoste website wordt niet gedeeld met iemand anders. Hierdoor is er minder kans dat je snelheid, beveiliging en prestaties van je website worden beïnvloed door andere gebruikers op de server.

Content Delivery Network

Prestaties en beveiliging staat bovenaan – onze wereldwijde CDN is er om dat te leveren. Ons CDN kan helpen om al jou eindgebruikers snelle, hoogwaardige webervaringen te bieden; ongeacht vanaf welke locatie, browser, apparaat of netwerk ze verbinding maken. 

WordPress Web Care & hosting

Geef het werk uit handen en laat je ontzorgen. Kies je onderhoudspakket

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Prijzen & pakketten

Ontvang onze brochure met tarieven

Wil je de prijstabellen inzien en wat meer weten over onze webdevelopment en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met kostenindicatie hieronder:

Veelgestelde vragen

Hoe wordt er gefactureerd?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail om maandelijkse afschrijvingen te accepteren via iDeal, PayPal of Creditcard.

Ik wil wel hosting, maar geen onderhoud

Dat kan, we plaatsen dan je website op onze hosting en je onderhoud (+beheer) kun je zelf uitvoeren.

Mijn website is gebouwd met een websitebuilder, kunnen jullie dit overzetten naar WordPress?

Dat kan, we bouwen je website dan wel volledig opnieuw. In dit geval kun je dan beter gaan voor een All-in website.

Ik heb Web Care Only, maar denk meer onderhoud nodig te hebben dan 1,5 uur per maand. Hoe zit het met de kosten?

We bekijken hoeveel uur je meer nodig hebt gehad aan onderhoud en factureren dit tegen het einde van de maand.

Hoelang duurt een website migratie?

Het verhuizen van jouw website is in de meeste gevallen binnen 1 tot 5 uren gedaan. In uitzonderlijke gevallen kan dit uiterlijk tot 1 tot 3 dagen duren.

 

Hoe werkt een migratie als mijn website al wordt gehost door een ander bedrijf?

In de meeste gevallen kunnen we je website migreren tegen een kleine vergoeding. De kosten zijn vaak afhankelijk van het hostingbedrijf, de grootte van de website en toegang tot de server. Voor de meest kleine tot middelgrote websites is het migratieproces minimaal en kunnen we het in sommige gevallen gratis voor je migreren, anders wordt de schatting gebaseerd op ons normale tarief wat begint bij €75,- (voor migratieservice) Een gecompliceerde migratie kan 1 tot 3 dagen, afhankelijk van het aantal problemen dat we moeten oplossen.

Wat als mijn plug-in niet langer wordt ondersteunt?

We controleren dan nog steeds je plug-ins op problemen zoals voorheen. Als er geen foutmeldingen of onderbrekingen zijn op de site blijf dit probleem zich afspelen op de achtergrond. We komen regelmatig plug-ins tegen met verschillende problemen; in de meeste gevallen brengen wij de klant op de hoogte om zo verbetervoorstellen te doen of alternatieven aan te bieden.

Wat als ik al maanden niets heb bijgewerkt?

We loggen in op jouw website en voeren een gratis audit uit voordat je ook maar iets uitgeeft. We letten op mogelijke problemen en conflicten, zodat deze van tevoren kunnen worden aangepakt. In sommige gevallen zijn websites mogelijk al maanden niet bijgewerkt en hebben ze mogelijk een aantal grote reparaties nodig voordat ze worden geüpgraded naar de nieuwste versie van WordPress, Divi en alle toepasselijke plug-ins. We zullen je een rapport en een schatting geven om dingen op te lossen voordat we je aanmelden voor een onderhoudsplan.