Grafische vormgeving

Laat je logo, visitekaartje of flyer ontwerpen

Grafisch ontwerp laten maken

Ben je op zoek naar een vormgever voor een nieuwe huisstijl, logo, visitekaartjes, of flyers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We helpen je graag met het ontwikkelen van een goede huisstijl. Of het nou gaat om een zakelijke branding of dat je huisstijl meer fashion wilt uitstralen, wij hebben voor alles een creatieve oplossing en zetten graag waardevolle ideeën om naar digitaal beeld. We ontwerpen geheel naar wens en zorgen ervoor dat je merk aansluit bij jou en je doelgroep. Wil je drukwerk opgestuurd hebben naar jou opgegeven adres? Geen probleem. We hanteren de laagste verzendkosten en zorgen ervoor dat je bestelling binnen 24 uur bezorgd wordt op de gewenste locatie.

Huisstijl

De meest krachtige prestatie is de huisstijl van je bedrijf. Met jouw huisstijl kun je je bedrijven onderscheiden van anderen. Een complete huisstijl omvat een logo, visitekaartjes, briefpapier, website en meer.

Visitekaartje

Een krachtige manier van offline marketing is het achterlaten van je visitekaartje. Bijvoorbeeld na een meeting, kennismaking of andere promotie. Je visitekaartje moet de meest belangrijke contactinformatie bevatten.

l

Logo ontwerp

Met een goeie logo kun je je bedrijf in één oogopslag identificeren. Het toont herkenbaarheid, karakter en de kernwaarden. Kortom jouw logo is het gezicht van je bedrijf.

Flyer & posters

Naast online marketing zijn flyers en posters nog steeds een krachtige manier van aandacht trekken. Bij evenementen of business advertenties kan een professioneel ontworpen flyer of poster erg belangrijk zijn voor het effectief overbrengen van jouw boodschap.

Tarieven weten?

Ontvang onze brochure met tarieven

Wil je de prijstabellen inzien en wat meer weten over onze webdevelopment en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met kostenindicatie hieronder:

Werkwijze

h

1. Concept

l

2. Ontwerpen

3. Feedback

4. Oplevering

Meer weten over onze werkwijze.

Veelgestelde vragen

Ik heb mij aangemeld, wat nu?

We nemen binnen 24 uur contact met je op. Dan hoor je verder van ons wat we van je nodig hebben.

Hoelang duurt het voordat ik de ontwerpen ontvang?

Je ontvangt de eerste ontwerpen binnen 2 tot 5 werkdagen.

Kan ik mijn ontwerp nog altijd laten aanpassen?

Je kunt jouw ontwerp ten alle tijden laten aanpassen, zolang het ontwerp nog niet is opgeleverd.

Wanneer moet ik betalen?
Je ontvangt de factuur van ons nadat je tevreden bent met je ontwerp. Ben je niet tevreden met de eerste ontwerpen? Dan kun je vrijblijvend annuleren!
Kies je er wel voor om door te gaan? Dan gaan wij door met ontwerpen tot jij volledig tevreden bent!