WordPress- en Divi-sites hebben regelmatig updates nodig voor basisinfrastructuur, thema, plug-ins en een solide hostingplatform om te helpen met snelheid en veiligheid.

Een van onze verplichtingen bij Eagle IT services is om de veiligheid van uw WordPress-websites te waarborgen. Daarom zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met externe partners om je het allerbeste bieden vanuit een volledig herbouwde infrastructuur die gebruik maakt van het wereldwijde netwerk van Google Cloud. Daardoor kunnen we je het allerbeste bieden voor snelle en veilige WordPress-hosting- en onderhoudsoplossingen.

Ons platform wordt continu bijgewerkt om je te beschermen tegen aanvallen. We kijken regelmatig naar de nieuwste ”best practices” op het gebied van beveiliging.

In deze uitdagende tijden en vooral wanneer het gebruik van internet toeneemt, zijn strenge veiligheidsmaatregelen een voortdurende noodzaak. Vooral in deze gevaarlijke tijd met veel fraude en oplichting is het een vereiste om strenge veiligheidsmaatregelen te nemen. Het zal ook een voortdurende noodzaak blijven

Sommige van onze klanten leren liever in-house hoe ze hun eigen website kunnen onderhouden. Dat is op zich geen probleem. Dit zijn dus enkele basistips voor diegenen die ook geïnteresseerd zijn in het onderhouden van hun eigen WordPress-site. WordPress- en Divi-sites hebben regelmatig updates nodig voor basisinfrastructuur, thema, plug-ins en een solide hostingplatform om te helpen met snelheid en veiligheid.

Ook hier hebben we een top 5 samengesteld met enkele tips om je website veilig te houden.

 

1.Maak een sterke gebruikersnaam en wachtwoord.

Deze logins geven je toegang tot alle administratieve controles van je website en moeten net zo gevoelig worden behandeld als de inloggegevens voor je bankrekening. Een wachtwoordbeheerder zoals LastPass of … kan handig zijn om sterke, unieke wachtwoorden te genereren en op te slaan voor alle sites die inloggen vereisen.

2.Zorg ervoor dat uw plug-ins, thema en WordPress allemaal up-to-date zijn.

Zorg ervoor dat je plug-ins, thema en WordPress allemaal zo vaak mogelijk up-to-date zijn en verwijder plug-ins die niet in gebruik zijn. Updates zijn een van de beste manieren om potentiële beveiligingsrisico’s voor te blijven. Deze plug-in- en thema-updates bevatten vaak oplossingen om bekende problemen op te lossen en om uw site te versterken tegen mogelijke aanvallen.

3.Accepteer handmatig opmerkingen ter plekke.

Als mensen opmerkingen rechtstreeks op je website kunnen plaatsen, bestaat de kans dat kwaadaardige links in de opmerkingensectie sluipen. We zien dit voortdurend voorbijkomen op websites van onze klanten. Dit kan potentieel zeer gevaarlijk zijn voor uw bezoekers, die op de link kunnen klikken en het risico lopen persoonlijke gegevens vrij te geven of per ongeluk malware te installeren. Ik raad aan om de instellingen van je site te wijzigen, zodat je reacties handmatig moet goedkeuren voordat ze op je site verschijnen, zodat je spam kunt verwijderen.

4.Maak zo vaak mogelijk een back-up van uw site.

Het maken van back-ups van je website zorgt ervoor dat als je website om de een of andere reden blijft bestaan, en je nog steeds een recente versie van je site klaar heb staan ​​om te worden hersteld. Hoe vaker je je website bijwerkt, hoe frequenter je back-ups zouden moeten zijn.

5.Hosting speelt de hoogste rol!

Hoewel de beveiliging van een website grotendeels afhankelijk is van het gedrag van een beheerder, zoals hierboven vermeld, kan de infrastructuur van een hostingbedrijf een van de grootste zwakke punten zijn. We hebben veel gehackte sites moeten opschonen, simpelweg vanwege de kwetsbaarheid van een host. Zorg ervoor dat u op zoek gaat naar de providers die firewalls, monitoringservices en andere beveiligings-add-ons bevatten, zoals het opschonen van geïnfecteerde sites als onderdeel van hun service. Idealiter is een succesvolle hostingrelatie een langetermijnverbintenis. Het zoeken naar een nieuwe hostingprovider kan lastig zijn. In plaats van constant op zoek te gaan naar het volgende beste hostingbedrijf, kun je beter een webhost nemen die wat langer bestaat.

Tot slot

Hier bij Eagle IT services zetten we ons volledig in voor de prestaties en veiligheid van jouw website. Als je nog niet bij ons bent aangemeld voor onze hosting- en maandelijkse onderhoudsservices, kijk dan eens naar wat we te bieden hebben. We willen je graag helpen en ervoor zorgen dat je website 100% waterdicht is tegen virussen en veilig is voor het wereld wijde web. Als je vragen hebt, schroom dan niet en contact met ons op.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x