All-in website

Alles wat je nodig hebt in 5 eenvoudige stappen.

Zelf je WordPress site samenstellen

WordPress is de meest populaire software voor bedrijven om websites mee te bouwen. De plugins zijn oneindig en het bouwen is geavanceerder dan welke sitebuilder dan ook. Het zelf bouwen van een WordPress website kan soms een hele karwei zijn. Daarom maken wij het maken van een website een stuk gemakkelijker. Om het bouwproces te verspoedigen kun je kiezen uit onze voorbeeld templates. Heb je een template gekozen? Dan vormen wij het naar de stijl van jouw bedrijf of organisatie. Wij doen dit geheel naar jouw wensen! Je hoeft alleen een ontwerp voor te stellen en wij doen de rest. Simpel toch?

Hosting & onderhoud

Je WordPress website heeft webhosting nodig. Een ruimte waar je website 100% veilig en stabiel staat. Bij Eagle IT services zit je goed, met ongeëvenaarde snelheid, de beste en maximale beveiliging en automatische schaalbaarheid op de infrastructuur van wereldklasse. In combinatie met onze onderhoudservice heb je geen zorgen over updates, backups of uptime. Dus bij storing of wijzigingen trek je gewoon aan de bel! En natuurlijk blijft de website voor jou altijd toegankelijk. Als je je website bij ons laat maken is hosting & onderhoud inbegrepen. Lees meer

Waar moet ik beginnen?

Meer info

Prijzen & pakketten

Ontvang onze brochure met tarieven

Wil je de prijstabellen inzien en wat meer weten over onze webdevelopment en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met kostenindicatie hieronder:

Werkwijze

h

1. Aanmelden

2. Content opvragen

3. Testfase

4. Oplevering

Meer weten over onze werkwijze.

Webdesign voorbeelden

Ruime keuze aan professionele templates met orginele foto’s en afbeeldingen

Online store

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IT services

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opticien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-book

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freelancer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitness

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fondsenwerving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort meer templates

Veelgestelde vragen

Ik wil alleen een website maar geen hosting, kan dat?

Ja dat kan, je hoeft geen gebruik te maken van hosting & onderhoud. We leveren je website dan apart op zodat je je huidige hosting blijft behouden.

Kan ik op een later moment nog gebruik maken van hosting & onderhoud?

Je kan ieder moment gebruik maken van onze hosting & onderhoud. We verhuizen je website dan op een later moment naar onze hostingruimte.

Wat is Divi?

Divi is een WordPress-thema van Elegant Themes. We gebruiken het als een raamwerk waarop we zullen voortbouwen. De vele geweldige functies en geweldige community-ondersteuning geven je de beste opties voor aanpassing en beheer van je eigen website na de eerste constructie.

Heb ik een licentie nodig voor Divi?

Als gelicentieerde ontwikkelaars mogen we Divi installeren en gebruiken voor zoveel projecten als we willen. Als je ervoor kiest om onze services stop te zetten, raad ik je aan een licentie aan te schaffen om up-to-date te blijven met beveiligingsupdates en -upgrades.

Hoe wordt er gefactureerd?

Na aanmelding sturen we binnen 24 uur een e-mail om maandelijkse afschrijvingen te accepteren. Je kan via iDeal, PayPal en creditcard betalen.

Hoelang duurt een website migratie?

Het verhuizen van jouw website is in de meeste gevallen binnen 1 tot 5 uren gedaan. In uitzonderlijke gevallen kan dit uiterlijk tot 1 tot 3 dagen duren.

 

Hoe lang duurt het om een website af te maken?

We leveren je website binnen 14 tot 21 dagen op. Bij grote projecten kan de opleveringsdatum uitlopen.

Moet ik al content hebben voordat ik een nieuwe website aanvraag?

Nee, we kunnen al aan de slag gaan met tijdelijke tekstinhoud (Lorem Ipsum). Intussentijd mag jij op eigen tempo je inhoud aanleveren. Mocht je daarbij hulp nodig hebben? dan horen we het graag.